Bilhandlare / verkstäder

image 1

Eni högkvalitativa smörjmedel för personbilar har vunnit välförtjänt popularitet bland återförsäljare och bilverkstäder.
Den nya produktlinjen Eni i-Sint är en komplett serie med syntetiska, halvsyntetiska och mineralbaserade smörjmedel vars sammanställning baserats på befintliga och potentiella krav för alla typer av motorer under alla användningsförhållanden. I produktlinjen ingår synnerhet smörjmedel utvecklade för den nya generationens motorer och för fordon rustade med dieselpartikelfilter. I enlighet med de senaste marknadstrenderna uppfyller Eni i-Sint-produkterna alla teknologiska krav för personfordon.
Vid sidan om den självklara motoroljan som är så viktig på bilverkstäder erbjuder vi en bred uppsättning transmissionsoljor, smörjfetter och produkter för andra tillämpningar (kylarvätska, bromsvätska och kedjeoljor).

Support:
Alltid rätt produkt för motorn: använd vårt produktverktyg på vår webbplats, Eni i-Sint smörjmedel kan användas helt säkert enligt tillverkarens rekommenderade oljebytesintervaller.

För att visa dina kunder att ni arbetar med Eni högkvalitativa smörjmedel, finns mängder av marknadsföringsverktyg att tillgå, allt från Eni overaller, Eni flaggor, Eni dekaler för oljebyte, Eni etiketter, Eni skylt med belysning, Eni montrar etc. Du kan t.o.m. omvandla din verkstad till en helt Eni-märkt bilverkstad!

För mer information om våra produkter och service, eller en offert kontakta oss.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy