Lastbilshandlare / verkstäder

image 1

Eni lubricants är specialutvecklade för kommersiella fordon som dieselskåpbilar, lastbilar och bussar och erbjuder en utmärkt kvalitet till ett bra pris och alla specifika krav branschen.
Från Eni forskningslaboratorier kommer en komplett produktlinje med smörjmedel för tunga fordon som erbjuder hög effektivitet, tillförlitlig och optimal skydd av lastbilsmotorerna.

Med lyhördhet för dagens miljöfrågor har Eni tagit fram en serie spjutspetprodukter som inte bara tillfredsställer gängse krav för vägtransportbranschen men också medför minskad belastning på miljön. I i-Sigma produktlinje ingår produkter som utnyttjar tillförlitliga, testade sammanställningar och ledande teknologier som lämpar sig för moderna motorer utrustade med efterbehandlingssystem som minskar avgasutsläppet. Ett antal smörjmedel i den här produktlinjen har specialutvecklats för ge en bättre bränsleekonomi och vara mer skonsam för miljön. Med i-Sigma hålls motorerna skyddade i alla väder även under de svåraste körförhållandena.

I-Sigma smörjmedel upprätthåller oförändrade prestanda och kan användas enlig tillverkarens rekommenderade oljebytesintervall.

Support:
Alltid rätt produkt för motorn: använd vårt produktverktyg på vår webbplats.

För att visa dina kunder att ni arbetar med Eni högkvalitativa smörjmedel, finns mängder av marknadsföringsverktyg att tillgå, allt från Eni overaller, Eni flaggor, Eni dekaler för oljebyte, Eni etiketter, Eni skylt med belysning, Eni montrar etc. Du kan t.o.m. omvandla din verkstad till en helt Eni-märkt bilverkstad!

För mer information om våra produkter och service, eller en offert kontakta oss.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy