Mc-handlare / verkstäder

image 1

Med ett stort utbud av högpresterande oljor uppfyller Eni kraven för större delen av den moderna mc-generationen. Detta tillsammans med den erkända höga standarden på individuell Eni service med skräddarsydda lösningar för mc-handlare och verkstäder i partnerprogrammet.

Eni i-ride, utvecklad i Eni forskningslaboratrier: ett högeffektivt smörjmedel för motorcyklar och skotrar som garanterar kraft, höga prestanda och tillförlitlighet med alla motortyper.
Alla våra produkter testas enligt strikt enligt gällande standarder för att garantera högsta kvalitet och bästa prestanda. (API, ACEA, JASO).

Vid sidan av den nya produktlinjen motorolja erbjuder vi en bred uppsättning specialsmörjmedel för verkstäder som t.ex. transmissionsoljor, fetter, bromsvätskor etc.

Support:
Alltid rätt produkt för motorn: använd vårt produktverktyg, Eni i-Ride smörjmedel kan användas säker enligt tillverkarens rekommendationer.

För att visa dina kunder att ni arbetar med Eni högkvalitativa smörjmedel, finns mängder av marknadsföringsverktyg att tillgå, allt från Eni overaller, Eni flaggor, Eni dekaler för oljebyte, Eni etiketter, Eni skylt med belysning, Eni montrar etc. Du kan t.o.m. omvandla din verkstad till en helt Eni-märkt bilverkstad!

Om du är intresserad av mer information om våra produkter kontakta oss.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy