Närsjöfart

image 1

Eni Marine förser med ett fullständigt produktutbud för marinmotorer. Dessa kan variera från små enheter på fisketrålare till stora fartyg som drivs med mindre raffinerade bränslen.

För vare situation och alla krav har Eni en specifik högpresterande olja som är speciellt sammanställd för att möta det ständigt tilltagande kraven för motorer och särskilt högeffektsmotorer.

Oljor har de högpresterande egenskaper som krävs för att effektivt förebygga avlagringar och hålla motorns invändiga delar rena. Dessa egenskaper kännetecknas av effektiva dispergeringsmedel som förebygger slambilning inuti motorn samtidigt eventuella befintliga avlagringar i tillämpliga fall avyttras med centrifugalpumpar. Rengöringsmedel förebygger mineral- och sotavlagringar på kolvar och håller kolvspåren och oljeringarna rena även under svåra driftförhållanden. Dessa egenskaper förblir stabila även efter längre användning och säkerställer därför att maximal drifttid enligt tillverkarens specifikationer kan uppnås.

En enklare förklaring är att våra oljor garanterar konstanta prestanda under långa perioder men framförallt förser de med den viktigaste egenskapen för oss på sjön: tillförlitlighet.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy